2024. április 18.

"Mások vagyunk, mégis egyek..."

  Kezdőlap arrow Hírek arrow Hírek arrow Évzáró Nagyrendezvényünk képekben 2016-12-02
template designed by peekmambo.com
 
Legfrissebb programok
Népszerű hírek
Főmenü
Kezdőlap
Indulónk
Magunkról
Hírek
Támogatóink
Alapítvány
Weblinkek
Kapcsolat
Képtár
Keresés

2012fnv 3

Véletlen kép

gyor 18

Évzáró Nagyrendezvényünk képekben 2016-12-02 PDF Nyomtatás E-mail
Image
Csoportunk 2016. december 2-án tartotta évzáró nagyrendezvényét a GYÉK-ben. Ünnepségünket megtisztelte jelenlétével Dr. Sütő László Marcali, Szabó István Csömend polgármestere és Hakl Zoltán Nikla alpolgármestere. Továbbá Málovics Józsefné „Egerszegi Alapítvány” elnöke, és a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületétől Dr. Hegedüs Lajos elnök, Bruncvig Márta titkár és Végh János tiszteletbeli titkár, több kedves munkatársával és a megyében működő körzeti testvér csoportok vezetői és képviselői. A nagy számban (180 fő) megjelent tagságunkkal együtt ünnepeltek a Marcaliban és Csömenden működő helyi civil szervezetek vezetői, meghívottjai.
A köszöntések sorát Dr. Hegedüs Lajos elnök úr kezdte, amit Dr. Sütő László polgármester úr folytatott. Mindketten hangsúlyozták a helyi civil összefogás, közösség teremtés és mindezek folyamatos támogatásának, fenntartásának fontosságát, melyet kiemelt feladatuknak tekintenek.
A Csoportot köszöntötte még Málovics Józsefné Alapítványunk elnöke, aki szintén támogatásáról biztosította a tagságot, megköszönve egyben a vezetőség és Salamon Györgyné Magdika fáradhatatlan és önzetlen munkáját.
Ezt követően Csoportvezetőnket külön köszöntötte Magyar Jenő a tagság nevében, Gazda Ferencné Magdika a FŐNIX Somogyi Nagyasszonyok Egyesülete nevében, és több helyi civil szervezet és megyei csoport jelenlegi és tiszteletbeli vezetője.
Ünnepi műsorunk a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola hatodikos tanulói lelkes, színvonalas és életörömöt sugárzó néptánc előadásával kezdődött, vezetőjük és tanítójuk Kiss Katalin és Takács Gáborné Gazdag Edina tanárnők.
A meghitt ünnepi hangulat megteremtését saját csoportunk irodalmi színpadának egyben énekkarának köszönhetjük, kiknek felkészítését Takács Vendelné Márti irányította, és az adventi versek előtt a „Mozgáskorlátozottak éneke” című saját költeményét adták elő az eredetileg Seress Rezső - „Szeressük egymást gyerekek” dallamára énekelve.
Az est folytatásaként hagyományosan finom vacsora, Tislér Istvánnak köszönhetően jó zene, tánc és baráti beszélgetés következett, melyről tekintse meg képeinket!

Képtár megtekintése - ITT -


Salamon Györgyné
Körzeti csoportvezető
 
< Előző   Következő >
Látogató számláló
Az oldal elindulásától Ön a 3424088 .-ik látogató.
Mai névnap
Ma 2024. 4. 18, csütörtök, Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.
Online felhasználók

© 2024 Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoport
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.

Get The Best Free Mambo Templates at www.peekmambo.com