2024. április 24.

"Mások vagyunk, mégis egyek..."

  Kezdőlap
template designed by peekmambo.com
 
Legfrissebb programok
Népszerű hírek
Főmenü
Kezdőlap
Indulónk
Magunkról
Hírek
Támogatóink
Alapítvány
Weblinkek
Kapcsolat
Képtár
Keresés

nb2015 21

Véletlen kép

gyor 6

35 évesek lettünk 2017-10-07 PDF Nyomtatás E-mail
Image

Csoportunk 2017. november 7-én tartotta megalakulásának 35. évfordulóját a GYÉK-ben. Ünnepségünket megtisztelte személyes jelenlétével és köszöntőt mondott Dr. Hegedüs Lajos, egyesületünknek a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületének elnöke, Móring József Attila (Somogy megye 3. számú választókerület) országgyűlési képviselője, Dr. Sütő László polgármester úr és Málovics Józsefné, Klárika „Egerszegi Alapítványunk” elnöke.
Továbbá Egyesületünktől Végh János tiszteletbeli titkár kíséretében, több kedves munkatárs, és a megyében működő testvér körzeti csoportok vezetői, képviselői is jelen voltak.
A nagyszámban megjelent tagságunkkal együtt ünnepeltek és köszöntötték Csoportunkat a Marcaliban működő társ civil szervezetek meghívottjai, vezetői.
Megemlékezésünk kezdéseként Csoportunk 35 éves történetének fő eseményeit és vezetőit, támogatóit bemutató kronológiai áttekintést hallhattunk, Baranyi Liána a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium tanulója tolmácsolásában, aki egyben kedves és ügyes levezetője volt egész rendezvényüknek.
Az ünnepi műsort a Marcali Hidas Frigyes Zeneiskola csellista növendékei nyitották meg. Elsőként a Dzsungel könyvéből hallhattunk egy részletet, Garas Szimonetta, Gájer Sára, Lángi Nóra és Péterffy Zoltán alkotta kvartettnek köszönhetően. Az előadásuk második részében Bíró Sára, Rumi Eszter és Samu Violetta csellótrió egy Schubert Szerenádot adott elő, Kristop Pável zongoratanár kíséretével. Felkészítő tanáruk: Lakatos Erika csellótanár.
Ezt követte Csoportunk irodalmi színpadának és egyben énekkarának megkapó produkciója, melyet Takács Vendelné, Mártika tanított be és egyben saját verseivel is szerepelt.
Az est sztárvendégei Palotás Ágnes és Hoffmann Richárd kiváló operett-musical színészek voltak, akik előadásában részletek csendültek fel méltán világhírű magyar operett szerzők dalaiból, mint például az „operettkirály” Kálmán Imre Csárdáskirálynőjéből, Lehár Ferenc Cigányszerelméből, és Huszka Jenő Mágnás Miskájából.
Mindezt egy finom vacsora követte, majd végezetül az alapítók, hűséges tagok és kiemelkedő társadalmi munkát végzők elismerésére került sor, melynek keretében a jutalmazottak emléklapot és elismerő oklevelet vehettek át Magdikától, néhány kedves és méltató szó kíséretében.
Az est folytatásaként Tislér Istvánnak köszönhetően zene, tánc és jó hangulatú baráti beszélgetés következett, melyről tekintse meg képeinket!

Képtár megtekintése - ITT -

Salamon Györgyné
Körzeti csoportvezető
 
< Előző   Következő >
Látogató számláló
Az oldal elindulásától Ön a 3425545 .-ik látogató.
Mai névnap
Ma 2024. 4. 24, szerda, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.

evzar2010 9

Online felhasználók

© 2024 Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoport
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.

Get The Best Free Mambo Templates at www.peekmambo.com