2024. május 09.

"Mások vagyunk, mégis egyek..."

  Kezdőlap arrow Hírek arrow Hírek arrow 40 évesek lettünk (1982-2022)! 2022-07-16
template designed by peekmambo.com
 
Legfrissebb programok
Népszerű hírek
Főmenü
Kezdőlap
Indulónk
Magunkról
Hírek
Támogatóink
Alapítvány
Weblinkek
Kapcsolat
Képtár
Keresés

nn 9

Véletlen kép

ev 9

40 évesek lettünk (1982-2022)! 2022-07-16 PDF Nyomtatás E-mail
Image

Csoportunk 2022. július 16-án ünnepelte megalakulásának 40. évfordulóját a GYÉK-ben. Ünnepségünket megtisztelte személyes jelenlétével és köszöntőt mondott Dr. Hegedüs Lajos, egyesületünknek a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületének elnöke, Dr. Sütő László polgármester úr és Málovics Józsefné, Klárika „Egerszegi Alapítványunk” leköszönő és Rádics Jánosné új elnöke. Továbbá Egyesületünktől több kedves munkatárs, és a megyében működő testvér körzeti csoportok vezetői, képviselői is jelen voltak.
A nagyszámban megjelent tagságunkkal együtt ünnepeltek és köszöntötték Csoportunkat a Marcaliban működő társ civil szervezetek meghívottjai és vezetői.
Megemlékezésünk kezdéseként Csoportunk 40 éves történetének fő eseményeit és vezetőit, támogatóit bemutató kronológiai áttekintést hallhattunk Pataki Mihályné előadásában, aki csoportunk pénztárosa.
Majd kisebb előkészületek után megemlékezésünk legfontosabb része, a Csoport alapító tagjainak és évtizedeken keresztül kiemelkedő közösségi munkát végzők személyes köszöntése és oklevél, ill. emléklap adományozással történő elismerése következett, melyet Magdika és Dr. Hegedüs Lajos adott át, Pataki Mihályné szíves és méltató szavai kíséretében.
Az ünnepi műsort Baranyi Lia nyitotta meg kedves, humoros versel, mondókával és természetesen gyönyörűen előadott énekléssel.
Ezt követte Csoportunk Irodalmi Színpadának szívmelengető produkciója, melyet Csobod Jánosné, Rózsa Istvánné és vezetője Takács Vendelné, Mártika adott elő, aki saját verseivel is szerepelt.
A fellépések sorának zárása és a jókedv további fokozásaként a Sávolyi Népdalkör ütemes és lüktető Katonadalokkal kedveskedett tagságunknak.
Mindezt egy finom vacsora és a 40. évfordulóra készített hatalmas torta elfogyasztása követte. Az est folytatásaként Tislér Istvánnak köszönhetően zene, tánc és jó hangulatú baráti beszélgetés következett, melyről tekintse meg képeinket!

Képtár megtekintése - ITT -

Salamon Györgyné
Körzeti csoportvezető

A Mozgáskorlátozottak S. M. Egyesülete Marcali Körzeti Csoportja 2022. július 16-án ünnepelte megalakulásának 40. évfordulóját. A jubileumi program  méltó megrendezéséhez a

Nemzeti Együttműködési Alap
(NEA/74/2022)

150.000.- forint támogatást nyújtott, az Egerszegi Alapítvány, mint a (NEAO-KP-1-2022/2-001085) pályázat Kedvezményezettjén keresztül, annak működésével és Alapító Okiratában meghatározott céljával összhangban.

Image
 
< Előző   Következő >
Látogató számláló
Az oldal elindulásától Ön a 3430168 .-ik látogató.
Mai névnap
Ma 2024. 5. 9, csütörtök, Gergely napja van.
Holnap Ármin napja lesz.
Online felhasználók
Jelenleg 3 vendég online

© 2024 Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoport
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.

Get The Best Free Mambo Templates at www.peekmambo.com