2024. május 09.

"Mások vagyunk, mégis egyek..."

  Kezdőlap arrow Hírek arrow Hírek arrow Aláírásgyűjtési felhívás! 2022-08-19
template designed by peekmambo.com
 
Legfrissebb programok
Népszerű hírek
Főmenü
Kezdőlap
Indulónk
Magunkról
Hírek
Támogatóink
Alapítvány
Weblinkek
Kapcsolat
Képtár
Keresés

hv2015 2

Véletlen kép

gyor 20

Aláírásgyűjtési felhívás! 2022-08-19 PDF Nyomtatás E-mail
Image

Kedves Munkatársak, Csoportvezetők, Partner szervezeteink vezetői, kedves Barátaink, kedves Ismerősök, Szimpatizánsok!


Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezete, Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete, Vadvirág Alapítvány, Autisták Somogy Megyei Alapítványa, Szociális Szakmai Szövetség, Kézenfogva Alapítvány, Életet az Éveknek Nyugdíjas Szövetség vezetői és tagjai számára.

Mindnyájunkat és az általunk segített embereket is súlyosan érinti a fogyatékossággal élő embereket, valamint az őket segítő intézményeket sújtó brutális közüzemi díj emelés, valamint a támogató szolgálatainkat érintő igen jelentős üzemanyag ár emelés.

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége és más érintett civil szervezetek is jelezték, folyamatosan jelzik a Kormány számára azt, hogy a fogyatékossággal élő emberek és családjaik számára, valamint az őket ellátó, segítő intézményeket fenntartó civil szervezetek számára, szinte reménytelenné válik a normális életlehetőségek fenntartása, az intézmények működése pedig állami segítségnyújtás nélkül lehetetlenné válik. 

Rajtunk kívül, természetesen nagyon sok hátrányos helyzetben élő embert, így például a megváltozott munkaképességű embereket, a nyugdíjasokat, az egyedül élő személyeket, az alacsony jövedelemből élő embereket és családokat is tragikusan érintik ezek a lehet, hogy szükséges, de rendkívül átgondolatlanul, az érintett emberek szervezeteivel történő egyeztetés nélkül, a társadalmi rétegek sajátosságainak figyelembe vétele nélkül bevezetett intézkedések.

Meggyőződésünk, hogy a sok millió ember életlehetőségeit rendkívül hátrányosan érintő intézkedések finomítására, módosítására csak akkor lehet esélyünk, ha összefogunk és egymás kezdeményezéseit erősítve fordulunk a döntéshozókhoz, elsősorban Magyarország Miniszterelnökéhez, hiszen a döntés nem egy – egy Minisztériumon múlik, hanem Magyarország Kormányán.

A MEOSZ nyílt levelét, valamint az aláírásgyűjtésre való felhívást – amely valamennyi érintett akaratát is jelezheti a Kormány számára – csatlakozásra felhívással küldöm  meg számotokra azzal, hogy ezeknek az intézkedéseknek a megváltoztatása, differenciált, az egyes rétegek sajátosságait figyelembe vevő módosítása nem pártpolitikai, de hangsúlyozottan társadalompolitikai megfontolásokat és változtatásokat igényelnek.


Kérem a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületének intézményvezetőit, csoportvezetőit és mindazokat, akik egyetértenek a kezdeményezéssel, hogy minél több emberhez juttassák el az aláírásgyűjtő íveket és segítsék az aláírásgyűjtést papír alapon, illetve online módon is.

Ha összefogunk, akkor sikeresek lehetünk, ha szétforgácsolva próbálkozunk, akkor mint oly sokszor máskor, kudarcra leszünk ítélve.

Több mint 40 éves, pártpolitikától mentes érdekvédői tapasztalatom birtokában tisztelettel kérem az együttműködéseteket személyesen, valamint a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete elnökeként és a  Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége tiszteletbeli elnökeként is.

Üdvözlettel: dr. Hegedüs Lajos


Aláírásgyűjtő ív letöltése -  ITT   -
MEOSZ nyilt levél letöltése - ITT   -
 
Az aláírásgyűjtő ív online kitöltése - ITT  - 

 
 
 
< Előző   Következő >
Látogató számláló
Az oldal elindulásától Ön a 3430035 .-ik látogató.
Mai névnap
Ma 2024. 5. 9, csütörtök, Gergely napja van.
Holnap Ármin napja lesz.
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online

© 2024 Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoport
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.

Get The Best Free Mambo Templates at www.peekmambo.com